Csáfordi Zsolt

tudományos segédmunkatárs

Csáfordi Zsolt

Személyes adatok

Beosztás: tudományos segédmunkatárs

Elérhetőség

Kutatási terület

Rövid szakmai életrajz

Csáfordi Zsolt az ELTE alkalmazott közgazdaságtan szakának első hallgatói között volt, 2011-ben szerezve BA diplomáját, majd a Közép-európai Egyetemen szerzett közgazdasági elemző mesterdiplomát gazdaságpolitika szakirányon 2014 júniusában. Diplomamunkájában a bérgörbe-összefüggést az inaktivitás szempontjából vizsgálta Magyarországra, Köllő János és John Earle témavezetésével.
Két évig dolgozott az ECOSTAT Kormányzati Hatásvizsgálati Központban, ahol költségvetési hatásvizsgálati elemzésekben és hosszabb távú projektekben is részt vett, pl. a magyarországi cégek K+F+I támogatásainak hasznosulásáról készített elemzésben. Ezután egy évet töltött a Budapest Szakpolitikai Elemző Intézetnél, ahol munkapiaci elemzésekben – elsősorban a munkaügyi kirendeltségek teljesítményértékelésében – vett részt.
2014 szeptemberétől dolgozik a Közgazdaság-tudományi Intézetben, a Hálózatok gazdaságtana kutatócsoport tudományos segédmunkatársaként. Elsődleges érdeklődési területe a munkaadók és munkavállalók kapcsolathálójának kutatása.

Vissza a Kutatók oldalra

Felhasználási feltételek
Impresszum
Intézményünk országos és nemzetközi hálózati kapcsolatát az NIIF program biztosítja
Magyar Tudományos Akadémia Közgazdaság- és Regionális Tudományi Kutatóközpont Közgazdaság-tudományi Intézet
© Copyright 2017. Minden jog fenntartva.