Bárdits Anna

tudományos segédmunkatárs

Bárdits Anna

tudományos segédmunkatárs

Elérhetőség

Telefonszám: 06-20/3687916

Kutatócsoport

Egészség és Társadalom

Publikációs lista

Rövid szakmai életrajz

Bárdits Anna a Közép-európai Egyetem közgazdaságtudományi doktori iskolájának Phd hallgatója 2017 óta. 2015-ben szerzett mesterdiplomát az Eötvös Loránd Tudományegyetem survey statisztika mesterszakán, ezután pedig 2017-ben a Közép-európai Egyetem közgazdaságtudományi mesterszakán. A Gazdaság- és Vállalkozáskutató Intézetnél majd a CEU Microdata kutatócsoportjában szerzett szakmai tapasztalatot, és több közgazdaságtani és statisztikai témájú kurzus oktatott és oktat az Eötvös Loránd Tudományegyetemen.
Érdeklődési területei: programértékelés, munkagazdaságtan, oktatásgazdaságtan, egészséggazdaságtan.

Önéletrajz

Publikációk

 

Vissza a Kutatók oldalra
 • Események

  Nem található esemény a közeljövőben.

 • Hírek

  • A KRTK Közgazdaság-tudományi Intézet teljesítményéről

   2020.05.07.

   A KRTK Közgazdaság-tudományi Intézet teljesítményéről A KRTK KTI a RePEc/IDEAS rangsorában, amely a világ közgazdaság-tudományi tanszékeit és intézeteit rangsorolja publikációs teljesítményük alapján, a legjobb ...   Részletek »

  • MTA KRTK állásfoglalás

   2018.06.20.

   Tisztelt Kollégák! Tudományos kutatóként, intézeti vezetőként egész életünkben a kutatói szabadság és felelősség elve vezetett bennünket. Meggyőződésünk, hogy a tudomány csak akkor érhet el ...   Részletek »

  • 2020. július 10.

   2020.07.10.

   Tanulnak-e az egyetemek a karanténból – K. Rogoff Will Universities Learn from Lockdowns? Kenneth Rogoff Jul 6, 2020 – Project Syndicate A demokrácia megbukik, ...   Részletek »

  • 2020. július 3.

   2020.07.03.

   Az IMF előrejelzése: egyedülálló válság és bizonytalan fellendülés A Crisis Like No Other, An Uncertain Recovery June 2020 – International Monetary Fund A koronavírus ...   Részletek »

  • Megjelent Reizer Balázs cikke az American Economic Journal tudományos folyóiratban

   2020.07.01.

   Front-Loading the Unemployment Benefit: An Empirical Assessment Abstract We estimate the effect of front-loading unemployment benefit payments on nonemployment duration and reemployment wages. Exploiting ...   Részletek »

Felhasználási feltételek
Impresszum
Intézményünk országos és nemzetközi hálózati kapcsolatát az NIIF program biztosítja
Közgazdaság- és Regionális Tudományi Kutatóközpont Közgazdaság-tudományi Intézet
© Copyright 2020. Minden jog fenntartva.